Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 εργάσιμων ημερών και να κάνετε αλλαγή με οτιδήποτε επιθυμείτε.
Eπιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον και μόνο:

1. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί – χρησιμοποιηθεί πέρα από τη δοκιμή.

2. Τα καρτελάκια (εφόσον υπάρχουν) της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και οι ετικέτες των προϊόντων δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί.

3. Υπάρχουν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, τυχόν εγχειρίδια που το συνοδεύουν και η απόδειξη αγοράς (αποστέλλονται πίσω μαζί με το προϊόν).

5. Εσώρουχα, Μαγιό, Κάλτσες και Προϊόντα Περιποίησης γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί τα προστατευτικά.

6. Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη.

7. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί καμία φθορά.

8. Η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται δωρεάν ! Για κάθε επόμενη αλλαγή στην ίδια παραγγελία, υπάρχει αυτόματη χρέωση μεταφορικών (5,00€ / αποστολή). Τα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω της συνεργαζόμενης courier. Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική εταιρεία courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.

9. Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά της. Επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα ή αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί ή και σημειώσεις με στυλό/μαρκαδόρο, δεν θα γίνεται αποδεκτή!

10. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

11. Σε περίπτωση επιστροφής, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού κουπονιού ισόποσο με την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε σε διάστημα 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος (Δεν ισχύει για προϊόντα προσφοράς ή περίοδο εκπτώσεων).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

1. Επιστροφή μέσω ταχυμεταφορών

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9765411 ή στο email info@portalfashion.gr για να μας ενημερώσετε για το αίτημα επιστροφής ή αλλαγής. Σας ενημερώνουμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής/αποστολής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί.

Η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται δωρεάν ! Για κάθε επόμενη αλλαγή στην ίδια παραγγελία, υπάρχει αυτόματη χρέωση μεταφορικών (5,00€ / αποστολή).

Στις αλλαγές δεν ισχύουν τα Εκπτωτικά Κουπόνια, ενώ τα Προϊόντα που επιλέξατε για Αλλαγή/Παραγγελία, τα λαμβάνετε στην αναγραφόμενη τιμή αγοράς που έχει το Eshop κατα την ώρα ολοκλήρωσης  της  Αλλαγής/Παραγγελίας

Διεύθυνση Αποστολής

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 168, Δάφνη

ΤΚ. 17235, Αθήνα


2. Μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας και στο φυσικό κατάστημα μας άμεσα έχοντας μαζί την απόδειξη της συναλλαγής.